Goulashexpress stroomt in de juiste richting - Reisverslag uit Wageningen, Nederland van goulash express - WaarBenJij.nu Goulashexpress stroomt in de juiste richting - Reisverslag uit Wageningen, Nederland van goulash express - WaarBenJij.nu

Goulashexpress stroomt in de juiste richting

Door: goulashexpress

Blijf op de hoogte en volg goulash

04 Januari 2012 | Nederland, Wageningen

Beste lezer,

De goulashexpress is zeer tevreden over de enthousiastheid van haar sponsors. Er wordt veel geld opgehaald en we krijgen veel positieve reacties van geïnteresseerden. Zo hebben wij met verschillende acties weer aardig wat geld bij elkaar kunnen krijgen.

Er is voor Oud en Nieuw een oliebollen actie uitgevoerd die in totaal 1200 euro heeft opgehaald!

Ook onze postzegelactie (waarbij we om kaarten vroegen zonder postzegel, zodat wij die konden bezorgen en het geld van de postzegel konden houden) heeft ook een duit in het zakje gedaan. Dit werd namelijk het mooie bedrag van 370 euro.

Als laatste willen we graag de gevers van giften bedanken, er zijn allerlei giften binnengekomen, zelfs hele grote. Goulashexpress en de mensen in het tehuis in Hongarije, zijn u erg dankbaar!

Vriendelijk groetend,

De Goulashexpress

• 05 Maart 2012 - 20:35

WC Rollen:

Voor wie dit leest en nog WC-rollen nodig heeft, op de kamer van Esther staan nog 288 wc-rollen te wachten op een goede bestemming.
    Af te halen, voor 50 ct per rol aan de Indira Gandhisingel 58 in Ede.